Kan Leren Via Internet Kosteneffectief Zijn?

Veel meer doen met minder is momenteel een veelvoorkomend doel in de organisatie en dat draagt ??bij aan enkele artistieke alternatieven voor klassieke bedrijfspraktijken, zoals opleiding van personeel. Dat is wat mijnbouw op afstand een steeds meer geprefereerde beslissing zou maken bij veel bedrijven. Het gebruik van de e-learningexpertise op eigen tempo heeft zich enorm ontwikkeld als gevolg van de stijgende prijzen voor baantraining en conferenties, en bovendien sinds de toenemende waarde van “kwaliteitsvolle” tijd die aan het werk wordt besteed meer te weten komen.

Webgebaseerd onderwijs is een “effectief gebruik van technologieën binnen een begrijpend objectief ecosysteem”, stelt Vince Rowe, basissupervisor van de Americas voor KnowledgePool Inc., een advies- en instructiebedrijf gevestigd in Californië.

Hoewel het zeker een vervanging is voor reguliere training, behandelt online onderwijs vele aspecten van de bedrijfssamenstelling, waaronder wetenschappelijke scholing (nieuwe klinische procedures en wettelijke richtlijnen), administratieve training (pakketten voor het verwerken van zinnen, nieuwe technieken of tactieken met betrekking tot het assistent-personeel). of ander administratief personeel), instructie over menselijke middelen (seksuele intimidatie, correct gebruik van e-mail) en compliance-educatie.

Compliance-educatie zorgt ervoor dat de werknemers op de hoogte zijn van en de wettigheid van uw wet op de portabiliteit en verantwoordingsplicht van uw welzijnsverzekering begrijpen – of een ander accreditatiebedrijf waaraan het bedrijf zich mogelijk houdt, beschrijft Dave Simon, president van WeComply Inc., een geheel nieuwe Regelgevingsbureau gevestigd in York dat bedrijven opleidt in de wettige elementen van HIPAA-naleving.

“Het krachtigste argument voor webgebaseerde instructie is altijd dat het echt betaalbaar is voor alleen een bedrijf om software op het web te plaatsen en dat het personeel de coaching in plaats van het ‘hoeden’ van een aanzienlijke groep binnen een conferentie of vliegen in een presentator, “suggereert hij.

Flexibele uitgaven

De specifieke kosten van training op afstand kunnen variëren van $ 15 per uur of zo per man of vrouw tot $ 50 per uur voor elke man of vrouw, terwijl conferenties waarbij mensen overal in de staat (en zelfs wereldwijd) bijeen moeten komen, een bedrijf ontelbaar veel geld kunnen kosten. dollars.

“Het bedrijf ziet ook een sneller rendement op hun investering”, stelt Bellinda Minkener van V4 Consulting, een in Indiana gevestigd adviesbureau dat zich specialiseert in de gezondheidszorg.

Het behouden van de regelmaat van de onderwijsinformatie is echt een bijkomend voordeel van de webgebaseerde strategie.

“Webstudie geeft betrouwbare informatie met een regulier systeem”, stelt Minkener. Wanneer een werknemer het materiaal leert op een educatieve of congreslocatie, wordt de boodschap normaal gesproken verzonden met verschillende concepten, percepties of vooroordelen, gebaseerd op de leraar. Zodra het programma is verzonden met behulp van een voertuig zoals het World-wide-web, kan het in dezelfde specifieke techniek worden aangeboden aan een oneindige reeks cursisten, wat helpt om de consistentie van de educatieve boodschap te vergroten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *